Fraaie en hele SNELLE Caribe C13 RIB!Algemeen

Supersnelle en hele nette Caribe C13 RIB!

Motor en boot beide bouwjaar 2004, trailer 1,5 jaar oud.

Deze RIB is helemaal compleet, dus incl. goedlopende 40PK Yamaha buitenboordmotor met elektrische start en powertrim. Uiteraard compleet met nagenoeg nieuwe RIBA trailer incl. verlichting en reservewiel. Kortom direct vaarklaar.

Deze set is weinig gebruikt en de motor heeft daarom niet veel draaiuren. De motor is direct starten en lopen en heeft altijd zijn onderhoud gehad. Er zitten 2 schroeven bij, eentje voor waterskiën en wakeboarden, de ander voor lekker snel varen. De motor is voorzien van 2 externe tanks die in het vooronder zijn geplaatst.

De boot is voorzien van een bijna nieuwe accu, navigatieverlichting, een brandblusser, een kussen voor op het vooronder.

TOPSNELHEID 60 km. p.u.!

Deze Caribe C13 RIB heeft alleen op zoetwater gevaren, heeft geen plakkers en is nergens lek. Het is echt een mooie goede set voor direct vaarplezier. Alles werkt zoals het hoort, geen gebreken.

Dus zoek jij voor jouw zeilclub/zeeverkenners/jachthaven een reddingsboot of gewoon voor jezelf een boot om heel veel FUN mee te beleven op zee of op de binnenwateren..... dan is deze RIB helemaal jouw ding. Echt een goede rubberboot zonder gedoe.

De boot staat momenteel droog gestald in de loods dus ze is goed te bekijken. Interesse? Mail ons of doe een goed bod. Onzinbiedingen worden verwijderd, deze boot is de prijs meer dan waard!

Merk: 
Caribe
Soort: 
Rubberboten en ribs
Prijs: 
5.450
Lengte: 
4 meter
Aantal Hutten: 
n.v.t.
Bouwjaar: 
2004
Diepgang: 
0,25 m
Werfgebouwd: 
ja
Techniek
Vorm van romp: 
V-vorm
Materiaal romp: 
Rubber
Besturing: 
Stuurwiel
Aandrijving: 
Buitenboord
Brandstof: 
Benzine
Opties
Boegschroef: 
Nee
Hekschroef: 
Nee
Electriciteit: 
Ja
Navigatieverlichting: 
Ja
Brandblusser: 
Ja
Trailer: 
Ja
Buitenboordmotor: 
Ja
Interieur
Toilet: 
Nee
Bad/douche: 
Nee
Audio installatie: 
Nee
Contactgegevens adverteerder
Plaats: 
Dokkummer Nieuwe Zijlen
contact e-mailadres: 

Meer boten

Subscribe to Syndicatie