Super mooie visboot met trailer en 8pk yamaha.

Verkoopprijs:
€ 3500
Lening nodig?
Beschrijving

Bij deze bied ik mijn vissersboot aan die gans vernieuwd is 3 jaar geleden. Hij is volledig afgeschuurd geweest tot op het basismateriaal en vanaf dan terug gelakt met 2 lagen grondlak en 3 lagen eindlak van Epifane, kwaliteits bootlak. Deze boot is volledig opgeschuimd dus kan niet zinken. Er is rondom rond een nieuwe rubber geplaatst die op maat gemaakt is. De vloer is volledig vernieuwd met betonplex (dus watervast) en daarna bekleed met boottapijt van Softex. Een bilgepomp is ingebouwd op het laagste punt zodat bij hevige regenval altijd het water makkelijk uit de boot kan gepompd worden. Men kan ten allen tijde aan deze pomp doormiddel van een luik in de vloer. Vooraan op de boot is een compartiment voorzien waarin 1 12V batterij staat en een reddingsvest (er is plaats voor 2 batterijen en een lader). Op deze batterij is de dieptemeter, gps module, radio en verlichting aangesloten dmv een zekeringspaneel. In de bank achteraan bevindt zich de radio en is er voldoende ruimte voor 2 stootwillen, brandblusser of andere dingen. Vooraan is een stoel bevestigd op een in de hoogte verstelbare stoelpoot. De motor achterop is een 8Pk 4-stroke Yamaha die midden februari 2019 nog een volledig onderhoud heeft gehad waarbij vele onderdelen zijn vervangen (factuur twv 350€ ter inzage). De motor loopt dus perfect en u bent gerust voor een jaar vaarplezier zonder kosten. Met deze buitenboord motor gaat de boot 13km/h en heeft u dus geen vaarbewijs nodig. De boot kan volledig afgedekt worden met een zijl dat op maat gemaakt is voor deze setup. De nodige verstevigingen zijn ingenaaid op de plaatsen waar de fronttroller, stoelen en andere delen omhoog steken zodat dit niet gaat scheuren na verloop van tijd. Het geheel ligt op een trailer met voldoende rollen zodat in en uit het water halen heel makkelijk gaat en dus door slechts 1 persoon kan gedaan worden. Van begin tot einde is er ook een loopplank gemaakt zodat de boot makkelijk kan aangepikt worden om hem te traileren met de lier die eind 2018 ook vernieuwd is. De achterste lichtbalk kan volledig verwijdert worden bij het te water laten of bij het stallen van de boot. Het geheeld zit onder de 750kg en kan dus met een gewoon rijbewijs getrokken worden. Bij de restauratie zijn allemaal nieuwe stukken gebruikt en is op geen euro gekeken. Kortom een piekfijne boot waar ook u nog jaren plezier aan zal beleven.

Specificaties: Lengte van de boot: 3.85m Buitenboordmotor: Yamaha 8Pk 4stroke (onderhoudsfactuur midden februarie 2019) 2 hengelsteunen 2 hengelhouders Reddingsvest Dieptemeter Eagle Fish easy 2 met handleiding Gps lowrance Global map I600 + handleiding Ledverlichtingsbalk in de boot Benzinetank van 12liter Zekeringspaneel voor: - Verlichting in de boot - Verlichting op de boot (nog te monteren, bekabeling ligt er) - Radio met waterdichte boxen - Bilgepomp - Nog enkele zekeringen vrij. Trailer -750kg met verwijderbare lichtbalk en nieuwe lier.

LET OP! Fronttroller van op de fotos is NIET INBEGREPEN!

Vraagprijs 3500€

U kan mij contacteren via 0032478306284 of koen.verrees@gmail.com of via facebook.

Overige kenmerken
Aandrijving:
Aandrijving
Aantal hutten:
Aantal slaapplaatsen:
Aantal slaapplaatsen
0 slaapplaatsen
Brandstof:
Brandstof
Benzine
Breedte:
Breedte
1 - 1.50m
Lengte:
Lengte
4
Diepgang:
Besturing:
Besturing
Brandstof:
Brandstof
Benzine
Materiaal:
Materiaal romp
Vorm romp:
Kielsoort:
Locatie
Video
Informatie
Bereikbaar/Openingstijden

Indien niet opgenomen wordt spreekt u uw naam en telefoonnummer en eventueel boodschap in en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug. wij hebben soms heel slechte ontvangst.

Stuur de verkoper een bericht

Wat kost het verzekeren van deze boot?

Wat kost een verzekering voor deze boot? Vul onderstaand formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte via de mail.