Zweedse speedboot 1969

Verkoopprijs:
€ 7000
Beschrijving

Hierbij bieden wij onze houten Zweedse klassieker aan uit 1969. Wegens gezins uitbreiding en daardoor gebrek aan tijd om te varen en te onderhouden willen wij onze fijne boot wegdoen aan een serieus geintresseerde.

Wij hebben hem gekocht in 2014, en is in de winter van 2014/2015 helemaal kaal geweest en voorzien van 6 lagen nieuwe lak. 2015 hebben wij een nieuw zeil laten maken voor de gehele boot en hebben we het staartstuk laten reviseren. Ook is het zeil er nog wat alleen de "kuip" bedekt.

Elk jaar is de boot opnieuw gelakt en nieuwe antifouling aangebracht. Ook is er elektrische ontsteking geplaatst en zijn de carburateurs gereviseerd en is er recent een nieuwe accu in gezet en zijn elk jaar de motorolie en filters vervangen en de impellor.

Kortom zeer goed onderhouden en met liefde voor gezorgd. De boot is voorzien van een 110PK Volvo Penta B20 motor met dubbele zenith carburateurs. Je kunt er heerlijk rustig mee touren maar je kunt er ook achter water skiën, hoe gaaf is dat! We hebben er een Pega kanteltrailer bij waar hij keurig op ligt, tot max gewicht van 1350kg. In juni 2018 is de boot nog getaxeerd met een officieel rapport bij interesse ter inzage.  

Overige kenmerken
Aandrijving:
Hekdrive
Aantal hutten:
Aantal slaapplaatsen:
0 slaapplaatsen
Brandstof:
Benzine
Breedte:
1.51 - 2m
Lengte:
5
Diepgang:
0,50 m
Besturing:
Stuurwiel
Brandstof:
Benzine
Materiaal:
Vorm romp:
Kielsoort:
Opties/kenmerken

Stuur de verkoper een bericht


Informatie