bootvoorraad automatisch op deze website?

Automatisch je voorraad boten plaatsen

Automatisch bootvoorraad plaatsenWanneer je gebruik maakt van een eigen bootvoorraad beheersysteem en je kunt je bootvoorraad exporteren naar een XML of Json bestand, dan kan je automatisch boten plaatsen op onze website.

Op die manier hoef je jouw boten maar op 1 plaats neer te zetten en zorgen wij ervoor dat deze ook op onze website(s) worden getoond. 

Voordelen van automatisch je bootvoorraad plaatsen

De voordelen van automatische plaatsing gaan echter verder dan dat. Je boten worden ook met onze verschillende social media groepen gedeeld. De duizenden volgers en leden van deze groepen krijgen je boten dus ook te zien.

Een ander voordeel is dat wanneer iemand via onze website reageert op één van je boten, de reacties zonder onze tussenkomst direct bij jou aankomen.

En natuurlijk zorgen de links vanaf onze website naar jouw website voor een betere vindbaarheid van je eigen website in de zoekmachines. 

Hoe werkt het en wat is daar voor nodig.

Om je bootvoorraad automatisch op onze website te kunnen plaatsen, heb je een zogenaamd .XML of .Json bestand nodig. (.CSV kan ook maar heeft niet onze voorkeur.). Dit bestand plaats je ergens op je website waar wij het bestand kunnen lezen. Bijvoorbeeld www.jouwwebsite.nl/boten.xml. Deze URL geef je aan ons door.

Onze website bezoekt 1 keer per dag je XML of Json bestand en laadt je boten in onze website. Zodra je botenvoorraad wijzigt, worden deze wijzigingen binnen 24 uur ook op onze website aangepast. Geheel automatisch. 

Hoe ziet een XML of JSon bestand er uit en welke velden plaats je daar in

Om je bootvoorraad goed te kunnen tonen, hebben we minimaal een aantal velden nodig. In onderstaande documenten vind je voorbeelden van een export en een overzicht van velden en waardes.

Maak je al gebruik van een XML of JSon export, neem dan contact op met de redactie van eenbootkopen.nl. Wij kijken dan of de bestaande export door ons gebruikt kan worden.

Voorbeelden:

Overzicht van velden

 

Vraag hier je XMLof Json koppeling aan