Even geduld...

Jouw boten en watersportbedrijf op onze website

Eenbootkopen.nl is de ideale plek om je watersportbedrijf te promoten. Met een online community van 10 duizenden leden op social media , delen wij alle boten die op onze website worden geplaatst. Denk daarbij ook aan bijvoorbeeld marketplace van Facebook. Inmiddels de grootste marktplaats van Nederland.

Watersportbedrijf profiteert van alle voordelenWatersportbedrijf toevoegen

Plaats jouw watersportbedrijf en bootvoorraad op eenbootkopen.nl en kom in direct contact met je doelgroep. Eenbootkopen.nl is met ruim 240.000 bezoekers per jaar  één van de grootste watersportwebsites van Nederland.

Naast deze bezoekers heeft de website zo'n 10.000 watersportleden die we periodiek een nieuwsbrief sturen, bereiken we op onze facebookgroep en facebookpagina's nog eens zo'n 10.000 watersportliefhebbers en bereiken we met honderden bootadvertenties maandelijks ruim 20.000 bezoekers.

bereik +200.000 watersporters

Gebruik ons botenvoorraad management systeem of maak gebruik van de automatische plaatsservice en plaats je voorraad boten eenvoudig via een XML of Json koppeling.

Uitgebreid account
495  / per jaar

Met een uitgebreid account kunt u één jaar lang:

  • Onbeperkt boten plaatsen
  • Automatisch plaatsen met behulp van een XML of Json koppeling. Boten die je op je eigen website plaatst, verschijnen ook automatisch op www.eenbootkopen.nl
  • Gebruik maken van ons voorraadbeheer systeem
  • Boten ook op uw eigen website plaatsen mbv een Iframe
  • Tot 5 bedrijfspresentatie/pagina's aanmaken op eenbootkopen.nl
  • Websitevermelding met link
  • Boten worden door ons regelmatig gedeeld met leden van onze facebookpagina's  en groepen (+/- 10.000 leden en volgers)
  • Nieuwsberichten aanmaken op onze website
  • Evenementen aanmaken op onze website

(Uw abonnement wordt niet automatisch verlengd. U ontvangt een maand voor het einde van de looptijd een bericht met de vraag of u wilt verlengen.)

U kunt er ook voor kiezen om alleen uw bedrijfsgegevens toe te voegen. Het gaat dan om uw bedrijfsnaam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Wilt u uw bedrijf een garist vermelding geven op onze website? Gebruik dan onderstaande link:

Mijn bedrijf gratis aanmelden

20000
pageviews per maand
240000
Pageviews per jaar
10000
Facebookleden
1700
Advertenties
10000
Aantal leden website
52
Nieuwsbrieven per jaar