Beschrijving

Kuipers Nautic

Kuipers Nautic is dé online watersportwinkel met een uitgebreid assortiment aan watersportartikelen. Naast de webshop heeft Kuipers Nautic ook een goed bereikbare winkel in Beverwijk waar je tijdens openingstijden van harte welkom bent.

Voor zeilers is Kuipers Nautic dé zeilwinkel met een zeer compleet assortiment aan zeilbenodigdheden. Je vindt er nagenoeg alles wat je voor de zeilsport nodig hebt. Zeilkleding en accessoires voor jezelf, maar ook onderdelen en toebehoren voor je boot zoals beslag en dekzeilen.

We proberen om zoveel mogelijk artikelen direct uit voorraad te leveren, zodat je je bestelling snel in huis hebt. Bij elk artikel is de actuele voorraad status en levertijd te vinden.

Je hebt keuze uit een groot aantal verschillende merken. Bekende A-merken, maar ook minder bekende merken met een unieke prijs-kwaliteitverhouding.

Bel of e-mail ons gerust wanneer je een vraag hebt over een artikel of onze hulp nodig hebt bij iets anders.

Nadat je bestelling is bezorgd heb je een bedenktermijn van 14 dagen. Als dat wat je besteld hebt niet past of toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet, dan ruil je het gewoon om voor een alternatief of je krijgt je geld terug.

Afbeeldingen
Locatie

Kuipers Nautic Beverwijk

Video
Informatie
Havenstraat 83
1948NP


E-mailadres:


Website: