Vaarbewijs cursusboeken

 

 

Heb je een boot gekocht waarvoor je een vaarbewijs nodig hebt? dan kan je op deze pagina jouw cursusboeken bestellen. Je bestelt je Vaarbewijs cursusboeken direct bij Bol.com. Wel zo vertrouwd. 

Vaarbewijs is altijd een goed idee

Ook wanneer je geen vaarbewijs nodig hebt, is het verstandig om toch de cursus te volgen zodat je weet welke regels en wetten er op het water gelden. Voor een klein bedrag weet je alles en ga je veilig het water op.

 

 

Klein vaarbewijs I en II inclusief 200 proefexamenvragen
20,99  / 

Klein vaarbewijs

Herdruk 2019-2020: Is de herdruk van 2018 met correcties.

Meest gekochte cursusboek Klein Vaarbewijs 1 en 2 in 2018! Nu ook met gratis 200 proefexamenvragen online! Een Klein Vaarbewijs is verplicht voor het varen met een pleziervaartuig dat sneller kan varen dan 20 km per uur of een lengte heeft van 15 tot 25 meter.

Cursusboek Klein Vaarbewijs 1 en 2
21,95  / 

Alles wat u moet weten voor het examen Klein Vaarbewijs 1 & 2
Een nieuwe en verfrissende kijk op het examen Klein Vaarbewijs. Eenvoudige teksten, heldere illustraties, no nonsens en examengericht.Het Cursusboek Klein Vaarbewijs 1 en 2 is al meer dan 15 jaar het meest gebruikte boek bij de Vaarbewijsopleidingen in Nederland en is ook prima geschikt voor zelfstudie. Het boek is gemaakt voor de beginnende watersporter met weinig of geen vaarervaring. Alle specifieke begrippen en vaardigheden die de cursist moet kennen voor het examen worden in begrijpelijke taal uitgelegd. Het boek is een product van de jarenlange leservaring van vele vaarbewijs instructeurs.

Cursusboek Klein Vaarbewijs 1 & 2. Met Portland Plotter Pack
60,90  / 

vaarbewijs

Cursusboek Klein Vaarbewijs 1 en 2 met Portland Plotter Pack

In dit pakket ontvang je de allernieuwste editie van het cursusboek Klein Vaarbewijs 1 en 2 van Ben Ros, samen met de Portland Plotter Pack van Blundell Harling Navigation. >