Fairline Holiday MK3 Motorboot

Verkoopprijs:
€ 7999
Beschrijving

De boot moet weg voor 1 April omdat we in juni gaan verhuizen. Voor een afspraak bel of whatsapp naar 0652641041.

De boot ligt bijna direct op de Kagerplassen vlakbij Warmond. Als jij deze boot koopt, dan is het waarschijnlijk mogelijk om de ligplaats over te nemen.

De boot heeft Volvo Penta motor met ong. 1700 uur. Motor heeft 170PK. In de lente 2022 was de boot gecheckt door een monteur en de motor heeft een grote beurt gehad, dit kost meer dan 3000€ (factuur aanwezig). Afmetingen van de boot: 7 m (lengte), 2.59m (breedte), 0.91m diepgang. Benzinetank inhoud is 225 liters, water tank is 50 liters, kajuit hoogte is 1.88m. Benzineverbruik per uur is 5 liters. Bouwjaar: ong.1980. U moet een vaarbewijs 1 hebben om deze boot te besturen.

We hebben veel aan de binnenkant gedaan, het is bijna nieuw zoals te zien op de foto’s. Er is wat kleinere dingen die afgemaakt moeten woorden: schilderen afmaken, oven aansluiten, ramen afdichten met kit, kleine zijde panelen installeren en kussenslopen maken (schuim is nieuw).

Gedaan en gekocht in het laatste 2 jaren: Plafon panelen vernieuwd 2 nieuwe kussen om een dubbel ligbed buiten te maken (zie foto 3) Nieuwe gordijnen Nieuw tapijt Bijna alles opnieuw geschilderd aan de binnenkant (wanden, tafel, trapje enz.) Nieuwe italiaanse lampen (lamp met usb voor mobiel oplader, zie foto, ik heb nog een die moeten geïnstalleerd worden) Nieuwe italiaanse oven van het merk Parker Nieuw matrasschuim (2 keer op hem geslapen) WC accessoires van Emco en medicijnkastje Nieuw koffiezetapparaat van Dometic Nieuwe bekerhouders Nieuwe kussens voor de buiten ligbed (zie foto's) Nieuwe brandblusser Nieuwe reddingsvesten (4 personen) Nieuwe accu Onderhoud van de motor In totaal hebben wij meer dan 13.000€ in de laatste 2 jaren uitgegeven.  

EBBM | dé webshop voor elektrische buitenboordmotoren
Meest bekeken boten

EBBM | dé webshop voor elektrische buitenboordmotoren

Overige kenmerken
Aandrijving:
Inboard motor
Aantal hutten:
1
Aantal slaapplaatsen:
4 slaapplaatsen
Brandstof:
Benzine
Breedte:
2.01 - 3m
Lengte:
7
Diepgang:
1 m
Besturing:
Stuurwiel
Brandstof:
Benzine
Materiaal:
Polyester
Vorm romp:
Overig
Kielsoort:
Overig
Populaire boten
Handig voor op of rondom je boot
Locatie
Financier deze boot

Stuur de verkoper een bericht


Informatie