Prachtige Nauta sloep van 6M in zeer goede staat!

Verkoopprijs:
€ 22500
Beschrijving

Nauta sloep van 6M

Prachtige grijze/antraciete Reddingssloep van Polyester uit 2010/2011 merk: Nauta (een zeer bekende botenbouwer in Nederland) model: 590 Lounge. De boot is in uitzonderlijk goede staat, de kussens zijn nog in originele kleur en de winter door een bedrijf professioneel gereinigd. Tevens is er in de winter een nieuwe Anti-fouling laag aangebracht en is de buitenzijde opnieuw opgepoetst, de boot glimt weer als vanouds en het is dan echt een plaatje om te zien en een unieke sloep met fantastische vaareigenschappen. De boot wordt aangedreven door een 15PK YAMAHA (verzekerd van kwaliteit met dit merk) motor die in de bun verwerkt zit, waardoor het geluid van deze stille benzinemotor helemaal weg valt. Het verbruik is zuinig te noemen en daarnaast gaat u vol gas ook behoorlijk snel. De boot is geschikt voor circa 10 personen (dan kunt u nog goed zitten, meer kan ook echter zit u krapper). Nieuwprijs van deze prachtige sloep was €35.000+

Aan de zijkant van de stuurkolom zijn de knoppen weggewerkt voor de navigatieverlichting, automatische Bilge pomp, en overige verlichting. De motor start overigens automatisch (en dus niet handmatig). U kunt heerlijk in de zon liggen op het zonnedek, waar u met meerdere personen kunt liggen.

Er is geen buiskap aanwezig, die heeft u ook niet nodig als u gaat varen want dat doet u niet in de regen. Mocht de zon u iets teveel worden, dan kunt u de parasol opzetten, hier is een bevestigingspunt voor aan het zonnedek zodat u lekker in de schaduw kunt liggen!
Enige puntje van kritiek wat u voor deze prachtige sloep vindt, is dat het dekzeil aan vervanging toe is.

de boot heeft GEEN boottrailer.

Meest bekeken boten

Overige kenmerken
Aandrijving:
Buitenboord
Aantal hutten:
Aantal slaapplaatsen:
0 slaapplaatsen
Brandstof:
Benzine
Breedte:
Lengte:
6
Diepgang:
0,50 m
Besturing:
Stuurwiel
Brandstof:
Benzine
Materiaal:
Polyester
Vorm romp:
V-vorm
Kielsoort:
Overig
Populaire boten
Handig voor op of rondom je boot
Locatie
Financier deze boot

Stuur de verkoper een bericht


Informatie