Siegersma bumper 4,20 aluminium boot yamaha 40pk 4takt en Riba trailer

Verkoopprijs:
€ 9000
Beschrijving

Te koop zeer stabiele Siegersma bumper dubbelwandige gelaste zoutwater bestendigde aluminium vis/tourboot op goeie Riba trailer met loopplank.

Deze boot is gebouwd in 2017 door botenbouwer Siegersma. Het is een CE gekeurde category C geschikt voor de kust, grotere wateren en rivieren, Vrijwel onderhoudsvrij, paar keer per jaar hoge druk erop en je bent klaar.

De boot is 4,20m bij 2m en de boot is uitermate stabiel. Staat geregistreerd op kenteken en vaarbewijs is verplicht, top snelheid is 45kmh! Door de catamaran/ ski bodem gaat deze boot zeer snel in plane, (zie foto4) De verstevigde spiegel mag maximaal 100pk hebben. De diepgang is maar 0,20m dus je kan ook het hele ondiepe water betreden.

De boot is voorzien van een 24v 70lbs front troller van Jarvis marine met voetpedaal en 2 nieuwe bosh deep cycle accu's in serie geschakeld. dit systeem word opgeladen door een 72 cells victron 200wp zonnepaneel. Ook is er werklicht aan boord en een 12v schakel paneel met zekeringen. in totaal 4 usb poorten om je apparatuur op te laden en een 12v sigaretten aansluiting,

De motor is een yamaha 40pk 4 takt uit 2005, de motor heeft in het najaar een grote onderhoudsbeurd gehad en heeft geen mankementen op wat krassen op de kap na. de motor is afgelopen jaar gekocht bij een dealer en heeft garantie tot eind 2019!
Een prachtige robuuste vis/tourboot waar je jaren plezier aan kan hebben,

Vaste prijs voor de complete set is 9000 euro

EBBM | dé webshop voor elektrische buitenboordmotoren
Meest bekeken boten

EBBM | dé webshop voor elektrische buitenboordmotoren

Overige kenmerken
Aandrijving:
Buitenboord
Aantal hutten:
nvt
Aantal slaapplaatsen:
0 slaapplaatsen
Brandstof:
Benzine
Breedte:
Lengte:
4
Diepgang:
0,25 m
Besturing:
Stuurwiel
Brandstof:
Benzine
Materiaal:
Aluminium
Vorm romp:
Platbodem
Kielsoort:
Populaire boten
Handig voor op of rondom je boot
Financier deze boot

Stuur de verkoper een bericht


Informatie