Marken I - klassiek zeiljacht

Verkoopprijs:
€ 16500
Beschrijving

Na vele jaren familieplezier met onze 'Windvang' hebben we uiteindelijk nu toch besloten de boot te verkopen. Ze bracht ons overal, natuurlijk in Nederland maar ook ver daarbuiten; we voeren naar Zuid- en Oost Engeland, de Kanaaleilanden, Duitse Wadden, Denemarken en zelfs Noorwegen. Zonder enig probleem. De Marken I van ontwerper Alan H. Buchanan is een zeewaardig stalen S-spant van 9,30m, gebouwd door jachtwerf F. Dekker&Zo te Amsterdam. Met een klein boegsprietje meet ze net geen 10m.

Wij (echtpaar met 3 kids) voeren er de afgelopen 10 jaar mee. Ik zelf al veel eerder als kind. De boot is ruim 40 jaar familiebezit, van vader op kind steeds overgegaan maar aan die traditie komt in ons gezin nu helaas een einde.

De boot is volledig gerefit en voorzien van nieuwe motor (Mitsubishi S3L, 25pk), nieuwe tuigage (oa. Quantum zeilen), nieuwe electra, koelkast, kacheltje, vuilwatertank.

Deze winter staat ze op de kant, Jachthaven Noordschans. Behoudens enig regulier onderhoud is de boot vaarklaar, kan in voorjaar zo mee vertrokken worden!

 

EBBM | dé webshop voor elektrische buitenboordmotoren
Meest bekeken boten

EBBM | dé webshop voor elektrische buitenboordmotoren

Overige kenmerken
Aandrijving:
Inboard motor
Aantal hutten:
1
Aantal slaapplaatsen:
4 slaapplaatsen
Brandstof:
Diesel
Breedte:
2.01 - 3m
Lengte:
10
Diepgang:
1,50 m
Besturing:
Helmstok
Brandstof:
Diesel
Materiaal:
Staal
Vorm romp:
Kielsoort:
Overig
Populaire boten
Handig voor op of rondom je boot
Locatie
Financier deze boot

Stuur de verkoper een bericht


Informatie